Уютный трикотаж: интернет магазин белорусского трикотажа

Салливан степлтон википедия – Салливан Степлтон (Sullivan Stapleton): фильмография, фото, биография. Актер.

Салливан степлтон википедия – Салливан Степлтон (Sullivan Stapleton): фильмография, фото, биография. Актер.

Степлтон, Салливан — Википедия

Салливан Степлтон
Sullivan Stapleton
Sullivan Stapleton by Gage Skidmore.jpg
Дата рождения 14 июня 1977(1977-06-14) (42 года)
Место рождения Мельбурн, Австралия
Гражданство
  •  Австралия
Профессия актёр
Карьера 1985 — н. в.
IMDb ID 0822982
Commons-logo.svg Медиафайлы на Викискладе

Са́лливан Сте́плтон (англ. Sullivan Stapleton; род. 14 июня 1977 (1977-06-14), Мельбурн, Австралия) — австралийский актёр. Известность получил благодаря одной из ведущих ролей в криминальной драме «По волчьим законам» (2010) и главной роли греческого полководца Фемистокла в эпическом историческом фильме «300 спартанцев: Расцвет империи» (2014)

[1].

Также снимался в остросюжетном телесериале «Ответный удар».

Год Русское название Оригинальное название Роль
1996 ф Ривер Стрит River Street Крис
1998 ф Эми Amy Вэйн Ласситер
2003 ф Темнота наступает Darkness Falls офицер Мэтт Генри
2007 ф Декабрьские мальчики December Boys Бесстрашный
2007 ф Приговорённые The Condemned специальный агент Уилкинс
2010 ф По волчьим законам Animal Kingdom Крэйг Коди
2011 ф Охотник The Hunter Дуг
2011—2015 с Ответный удар Strike Back Дэмиен Скотт
2013 ф Охотники на гангстеров Gangster Squad Джек Уэйлен
2014 ф Раненый змей Cut Snake Помми / Ромми
2014 ф 300 спартанцев: Расцвет империи 300: Rise of an Empire Фемистокл
2015—2018 с Слепая зона Blindspot агент Курт Веллер
2017 ф Озеро The Lake
  1. comicbookmovie.com. Sullivan Stapleton Cast As THEMISTOCLES In 300.
⚙️
   Тематические сайты
Датская национальная фильмография · Internet Movie Database · Rotten Tomatoes

Нормативный контроль
BNF: 16627972g · CONOR: 251605603 · GND: 1060231026 · ISNI: 0000 0003 8319 5933 · LCCN: no2011011688 · NKC: xx0205779 · NTA: 374584869 · SUDOC: 18084069X · VIAF: 267782326 · WorldCat VIAF: 267782326

Салліван Степлтон — Вікіпедія

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Салліван Степлтон (англ. Sullivan Stapleton) — австралійський актор. Відомий ролями сержанта Деміена Скотта у серіалі «Удар у відповідь» (2011—2015), Крейґа Коді у фільмі «За законами вовків» (2010) та колишнього в'язня Джеймса у фільмі «Зранений змій» (2014). Також зіграв роль грецького полководця Фемістокла у фільмі «300 спартанців: Відродження імперії» (2014).[1] З 2015 року входить до головного акторського складу серіалу «Сліпа зона», де виконує роль агента Курта Веллера.

Народився у Мелборні, Вікторія, Австралія.[2] У ранньому віці почав співпрацю з модельним агентством та знявся у кількох телевізійних рекламах. Ба більше, впавши в око режисерові, хлопця запросили зіграти й у короткометражці. Задоволений його грою, режисер визнав парубка обдарованим та підбив його й надалі займатися акторською діяльністю.[3][4]

Пройшов акторську підготовку в Мелборнському театрі Св. Мартіна (Melbourne's St. Martin's Theater). Також вивчав театральне мистецтво у Сендрінгемському коледжі (Sandringham College).[5]

Почав свою кар'єру в Австралії.[5] Отримав акторське посвідчення у дев'ятирічному віці, а коли йому виповнилося одинадцять почав зніматися у рекламах.[6] Дебютував у кіно 1984 року, з'явившись в австралійському телефільмі «Дитяча різня у Бет», де зіграв роль Адріана.[5][7] Окрім акторської діяльності, Саллівану довелось працювати й на модельних зйомках, чистити клітки тварин у зоомагазині, виконувати роботу машиніста сцени (зокрема на зйомках таких фільмів й серіалів як: «Принцеса слонів», «Раш» та «Плутанина»)[6]

, допомагати столярам та трудитися на будівництві.[4][5][6][8][9]

1998 року виконав роль Джоша Г'юса в австралійській мильній опері «Сусіди».[7] Серед інших важливих ролей актора: Джастін Дейвіс в австралійському телесеріалі «Наше таємне життя» (2003—2005),[10] Безстрашний у фільмі «Грудневі хлопчики» та спеціальний агент Вілкінз у фільмі «Приречені».[11] Міжнародне ж визнання йому принесла роль Крейґа Коді у фільмі «За законами вовків», прем'єра якого відбулася 2010 року.[4][7][10]

На початку 2014 року Салліван грав роль Даміена Скотта у серіалі «Удар у відповідь», зйомки якого у той час відбувалися у Таїланді. Проте, у лютому, актор впав зі бангкокської авторикші та, зазнавши травми голови, впав у кому.[12] Зйомки серіалу довелося відкласти на пів року, до повного одужання актора.[13][14]

З 2015 року входить до головного акторського складу серіалу «Сліпа зона», де виконує роль Курта Веллера, агента ФБР.

Протягом двох років Саліван зустрічався з акторкою Карлою Баннер, з якою розійшовся 2007 року. Також зустрічався з акторкою Джо Бет Тейлор, але пара теж розійшлась. Причиною ж став роман Саллівана з Евою Грін під час зйомок фільму «300 спартанців: Відродження імперії» .

[15]

Фільми
Рік Назва Оригінальна назва Роль Приміткки
1996 Рівер Стріт River Street Кріс
1998 Емі Amy Вейн Лассітер
2000 Bored Olives; City Loop Дом
2003 Спадає темрява Darkness Falls Офіцер Метт Генр
2004 Все проходить Everything Goes Джек Короткометражка
2007 Приречені The Condemned Спеціальний агент Вілкінз
2007 The Bloody Sweet Hit Карл Короткометражка
2007 Грудневі хлопчики December Boys Безстрашний
2010 За законами вовків Animal Kingdom Крейґ Коді
2010 Centre Place Джеймс Беллінтин
2013 Мисливці на гангстерів Gangster Squad Джек Велен
2014 300 спартанців: Відродження імперії 300: Rise of an Empire Фемістокл
2014 Вбий мене тричі Kill Me Three Times Натан Вебб
2014 Зранений змій Cut Snake Поммі
2017 Шибайголови Renegades Метт Барнс
2019 Перегони на мільйон Ride Like a Girl Даррен Вейр
Телебачення
Рік Назва Оригінальна назва Роль Примітки
1994 Дитяча різня у Бет Baby Bath Massacre Адріан Телефільм
1996–2003 Блу Гіллери Blue Heelers Гетін Фокс/ Ентоні Гуд /Ян Шеннон Епізоди: «Father's Day: Part 1», «Father's Day: Part 2», «Victims», «Second Innings»
1997 Гарні хлопці — погані хлопці Good Guys Bad Guys Пол Морелло Епізод: «A Bilby in Rat's Clothing»
1998 Радіобум Raw FM Бакі Епізод: «Raw'n'Sore»
1998 Сусіди Neighbours Джош Г'юс 10 епізодів
1998 Джин із Австралії The Genie from Down Under 2 Серфер #2 Епізод: «The Cold Shoulder»
1998 Галіфакс Halifax f.p. Геміш Епізод: «Afraid of the Dark»
1997–1998 Державний коронер State Coroner 'Буллбар' Бенсон/Даррен Пайк Епізоди: «Sunday in the Country», «Final Approach»
1999 Полювання на відьом Witch Hunt Крейґ Томас Телефільм
1999
Свинячий сніданок Pigs Breakfast телесеріал
1999 Стінгери Stingers Метт Вілмотт Епізод: «Dance With the Dragon»
2000 Щось у повітрі Something in the Air Вейн Тейлор Епізоди: «The Best Man», «The Things We Do», «The Big Match», «Return of the Prodigal»
2000 Зелені вітрила Green Sails Інфант Телефільм
2001 Мій брат Джек My Brother Jack Янг Джо Телефільм
2002 МДА MDA Бен Кілті Епізоди: «Rites of Passage», «One Small Step»
2003–2005 Наше таємне життя The Secret Life of Us Джастін Дейвіс 24 епізоди
2005 Маленький Оберон Little Oberon Мартін Телефільм
2006 Доньки Маклеода McLeod's Daughters Дрю Корнвелл Епізод: «Winners & Losers»
2007–2009 Задоволення Satisfaction Джош 13 епізодів
2008 Кримінальна Австралія Underbelly Пет Барбаро Епізод: «Suffer the Children»
2008 Канал Роуд Canal Road Джек Логан Епізоди: «Episode 2», «Episode 5», «Episode 10»
2008 Раш Rush Юрі Епізод: «Episode 12»
2009 Карла Каметті Carla Cametti PD Метт Броді 6 епізодів
2009 Морський патруль Sea Patrol Джеофф Кіршо Епізод: «Guns»
2010 The Odds Вейд Телефільм
2010 Зовсім низько Lowdown Олівер Беррі Епізод: «Bonk Bonk, Who's There?»
2011 Вразливі файли: Проникнення Underbelly Files: Infiltration Колін МакЛарен Телефільм
2011–2015 Удар у відповідь Strike Back] Сержант Даміен Скотт 40 Епізодів
2015–наші дні Сліпа зона Blindspot Курт Веллер Головний акторський склад

Степлтон, Салливан — Википедия

Салливан Степлтон
Sullivan Stapleton
Дата рождения 14 июня 1977(1977-06-14) (42 года)
Место рождения Мельбурн, Австралия
Гражданство
  •  Австралия
Профессия актёр
Карьера 1985 — н. в.
IMDb ID 0822982
 Медиафайлы на Викискладе

Са́лливан Сте́плтон (англ. Sullivan Stapleton; род. 14 июня 1977 (1977-06-14), Мельбурн, Австралия) — австралийский актёр. Известность получил благодаря одной из ведущих ролей в криминальной драме «По волчьим законам» (2010) и главной роли греческого полководца Фемистокла в эпическом историческом фильме «300 спартанцев: Расцвет империи» (2014)[1].

Также снимался в остросюжетном телесериале «Ответный удар».

Фильмография

Год Русское название Оригинальное название Роль
1996 ф Ривер Стрит River Street Крис
1998 ф Эми Amy Вэйн Ласситер
2003 ф Темнота наступает Darkness Falls офицер Мэтт Генри
2007 ф Декабрьские мальчики December Boys Бесстрашный
2007 ф Приговорённые The Condemned специальный агент Уилкинс
2010 ф По волчьим законам Animal Kingdom Крэйг Коди
2011 ф Охотник The Hunter Дуг
2011—2015 с Ответный удар Strike Back Дэмиен Скотт
2013 ф Охотники на гангстеров Gangster Squad Джек Уэйлен
2014 ф Раненый змей Cut Snake Помми / Ромми
2014 ф 300 спартанцев: Расцвет империи 300: Rise of an Empire Фемистокл
2015—2018 с Слепая зона Blindspot агент Курт Веллер
2017 ф Озеро The Lake

Примечания

  1. comicbookmovie.com. Sullivan Stapleton Cast As THEMISTOCLES In 300.

Ссылки

   Тематические сайтыДатская национальная фильмография · Internet Movie Database · Rotten Tomatoes
Нормативный контрольBNF: 16627972g · CONOR: 251605603 · GND: 1060231026 · ISNI: 0000 0003 8319 5933 · LCCN: no2011011688 · NKC: xx0205779 · NTA: 374584869 · SUDOC: 18084069X · VIAF: 267782326 · WorldCat VIAF: 267782326

Степлтон, Салливан — Википедия

Салливан Степлтон
Sullivan Stapleton
Дата рождения 14 июня 1977(1977-06-14) (41 год)
Место рождения Мельбурн, Австралия
Гражданство
  •  Австралия
Профессия актёр
Карьера 1985 — н. в.
IMDb ID 0822982
 Салливан Степлтон на Викискладе

Са́лливан Сте́плтон (англ. Sullivan Stapleton; род. 14 июня 1977 (1977-06-14), Мельбурн, Австралия) — австралийский актёр. Известность получил благодаря одной из ведущих ролей в криминальной драме «По волчьим законам» (2010) и главной роли греческого полководца Фемистокла в эпическом историческом фильме «300 спартанцев: Расцвет империи» (2014)[1].

Так же снимался в остросюжетном телесериале «Ответный Удар».

Фильмография

Год Русское название Оригинальное название Роль
1996 ф Ривер Стрит River Street Крис
1998 ф Эми Amy Вэйн Ласситер
2003 ф Темнота наступает Darkness Falls офицер Мэтт Генри
2007 ф Декабрьские мальчики December Boys Бесстрашный
2007 ф Приговорённые The Condemned специальный агент Уилкинс
2010 ф По волчьим законам Animal Kingdom Крэйг Коди
2011 ф Охотник The Hunter Дуг
2011—2015 с Ответный удар Strike Back Дэмиен Скотт
2013 ф Охотники на гангстеров Gangster Squad Джек Уэйлен
2014 ф Раненый змей Cut Snake Помми / Ромми
2014 ф 300 спартанцев: Расцвет империи 300: Rise of an Empire Фемистокл
2015—2018 с Слепая зона Blindspot агент Курт Веллер
2017 ф Озеро The Lake

Примечания

  1. comicbookmovie.com. Sullivan Stapleton Cast As THEMISTOCLES In 300.

Ссылки

  • Салливан Степелтон (англ.) на сайте Internet Movie Database
   Тематические сайтыInternet Movie Database
Нормативный контрольBNF: 16627972g · CONOR: 251605603 · GND: 1060231026 · ISNI: 0000 0003 8319 5933 · NTA: 374584869 · SUDOC: 18084069X · VIAF: 267782326

Степлтон, Салливан Википедия

Салливан Степлтон
Sullivan Stapleton
Sullivan Stapleton by Gage Skidmore.jpg
Дата рождения 14 июня 1977(1977-06-14) (42 года)
Место рождения Мельбурн, Австралия
Гражданство
  •  Австралия
Профессия актёр
Карьера 1985 — н. в.
IMDb ID 0822982
Commons-logo.svg Медиафайлы на Викискладе

Са́лливан Сте́плтон (англ. Sullivan Stapleton; род. 14 июня 1977 (1977-06-14), Мельбурн, Австралия) — австралийский актёр. Известность получил благодаря одной из ведущих ролей в криминальной драме «По волчьим законам» (2010) и главной роли греческого полководца Фемистокла в эпическом историческом фильме «300 спартанцев: Расцвет империи» (2014)[1].

Также снимался в остросюжетном телесериале «Ответный удар».

Фильмография[ | ]

Год Русское название Оригинальное название Роль
1996 ф Ривер Стрит River Street Крис
1998 ф Эми Amy Вэйн Ласситер
2003 ф Темнота наступает Darkness Falls офицер Мэтт Генри
2007 ф Декабрьские мальчики December Boys Бесстрашный
2007 ф Приговорённые The Condemned специальный агент Уилкинс
2010 ф По волчьим законам Animal Kingdom Крэйг и
2011 ф Охотник The Hunter Дуг
2011—2015 с Ответный удар Strike Back Дэмиен Скотт
2013 ф Охотники на гангстеров Gangster Squad Джек Уэйлен
2014 ф Раненый змей Cut Snake Помми / Ромми
2014 ф 300 спартанцев: Расцвет империи 300: Rise of an Empire Фемистокл
2015

Степлтон, Салливан — Википедия

Салливан Степлтон
Sullivan Stapleton
Sullivan Stapleton by Gage Skidmore.jpg
Дата рождения 14 июня 1977(1977-06-14) (41 год)
Место рождения Мельбурн, Австралия
Гражданство
  • Flag of Australia.svg Австралия
Профессия актёр
Карьера 1985 — н. в.
IMDb ID 0822982
Commons-logo.svg Салливан Степлтон на Викискладе

Са́лливан Сте́плтон (англ. Sullivan Stapleton; род. 14 июня 1977 (1977-06-14), Мельбурн, Австралия) — австралийский актёр. Известность получил благодаря одной из ведущих ролей в криминальной драме «По волчьим законам» (2010) и главной роли греческого полководца Фемистокла в эпическом историческом фильме «300 спартанцев: Расцвет империи» (2014)[1].

Так же снимался в остросюжетном телесериале «Ответный Удар».

Фильмография

Год Русское название Оригинальное название Роль
1996 ф Ривер Стрит River Street Крис
1998 ф Эми Amy Вэйн Ласситер
2003 ф Темнота наступает Darkness Falls офицер Мэтт Генри
2007 ф Декабрьские мальчики December Boys Бесстрашный
2007 ф Приговорённые The Condemned специальный агент Уилкинс
2010 ф По волчьим законам Animal Kingdom Крэйг Коди
2011 ф Охотник The Hunter Дуг
2011—2015 с Ответный удар Strike Back Дэмиен Скотт
2013 ф Охотники на гангстеров Gangster Squad Джек Уэйлен
2014 ф Раненый змей Cut Snake Помми / Ромми
2014 ф 300 спартанцев: Расцвет империи 300: Rise of an Empire Фемистокл
2015—2018 с Слепая зона Blindspot агент Курт Веллер
2017 ф Озеро The Lake

Примечания

  1. comicbookmovie.com. Sullivan Stapleton Cast As THEMISTOCLES In 300.

Видео по теме

Ссылки

  • Салливан Степелтон (англ.) на сайте Internet Movie Database
⚙️   Тематические сайтыInternet Movie Database
Нормативный контрольBNF: 16627972g · CONOR: 251605603 · GND: 1060231026 · ISNI: 0000 0003 8319 5933 · NTA: 374584869 · SUDOC: 18084069X · VIAF: 267782326

Салливан Степлтон Википедия

Салливан Степлтон
Sullivan Stapleton
Sullivan Stapleton by Gage Skidmore.jpg
Дата рождения 14 июня 1977(1977-06-14) (42 года)
Место рождения Мельбурн, Австралия
Гражданство
  •  Австралия
Профессия актёр
Карьера 1985 — н. в.
IMDb ID 0822982
Commons-logo.svg Медиафайлы на Викискладе

Са́лливан Сте́плтон (англ. Sullivan Stapleton; род. 14 июня 1977 (1977-06-14), Мельбурн, Австралия) — австралийский актёр. Известность получил благодаря одной из ведущих ролей в криминальной драме «По волчьим законам» (2010) и главной роли греческого полководца Фемистокла в эпическом историческом фильме «300 спартанцев: Расцвет империи» (2014)[1].

Также снимался в остросюжетном телесериале «Ответный удар».

Фильмография[ | ]

Год Русское название Оригинальное название Роль
1996 ф Ривер Стрит River Street Крис
1998 ф Эми Amy Вэйн Ласситер
2003 ф Темнота наступает Darkness Falls офицер Мэтт Генри
2007 ф Декабрьские мальчики December Boys Бесстрашный
2007 ф Приговорённые The Condemned специальный агент Уилкинс
2010 ф По волчьим законам Animal Kingdom Крэйг и
2011 ф Охотник The Hunter Дуг
2011—2015 с Ответный удар Strike Back Дэмиен Скотт
2013 ф Охотники на гангстеров Gangster Squad Джек Уэйлен
2014 ф Раненый змей Cut Snake Помми / Ромми
2014 ф 300 спартанцев: Расцвет империи 300: Rise of an Empire Фемистокл
2015—2018 с Слепая зона Blindspot агент Курт Веллер
2017 ф Озеро

Отправить ответ

avatar
  Подписаться  
Уведомление о